Opis
CARPACCIO OD CRNOG TARTUFA
Koristi se za pravljenje sosova za paste, meso, rižoto. Par listića preko svakog jela daje jedinstven ukus. Intenzivira ukus laganijih jela pa ga možete koristiti i uz omiljenu salatu. Odličen je na dvopeku sa medom od belih tartufa, a oduševiće vas i u kombinaciji sa tvrdim sirom i čašom dobrog vina.
Sastojci: Crni tartuf ( Tuber Aestivum Vitt) 46%, ekstra devičansko maslinovo ulje i biljno ulje 49%, so, aroma.
Nutritivne vrednosti na 100g;
Energetska vrednost 444,91kcal / 1879,3kJ
Zasićene masne kiseline 9,02g
Nezasićene masne kiseline 17,4g
Ugljeni hidrati 0,40g
Vlakna 0,95g
Šećeri 0,13g
Masti 46,61g
Proteini 5,48g
So 1,83g