Preko 700 organsko sertifikovanih proizvoda!

Organsko povrće i pečurke

Sveže i 100% organsko povrće i pečurke stižu na vašu kućnu adresu. U Just Organic ponudi možete pronaći organski brokoli, organske tikvice, organske šargarepe, organski patlidžan, organski celer, organski krompir, organski luk, organski paradajz, organski spanać, organski kupus, organski đumbir, organski batat, organski vrganj, bukovaču, šampinjone… 

Ponuda svežeg organskog povrća se menja s vremena na vreme. Stanje se redovno ažurira u Just Organic Online prodavnici, a dostupni proizvodi su uvek spremni za dostavu na vašu kućnu adresu. Sušene organske pečurke kao i nekoliko vrsta zamrznutog povrća su dostupni tokom cele godine.

Prikazani svi od ukupno 16 rezultata

Povrće i pečurke su važan deo zdrave ishrane, i pružaju izvor prirodnih nutrijenata, uključujući vitamine, minerale, vlakna i različite fitonutrijente. 

Naučna istraživanja su odavno utvrdila da ishrana bogata različitim povrćem dovodi do smanjenja rizika od srčanih oboljenja, kancera i dijabetesa tipa 2. Jedna do četiri šolje povrća je preporučena dnevno, u zavisnosti od broja kalorija potrebnih individualnoj osobi. 

Međutim, konvencionalna proizvodnja i uzgoj povrća i pečuraka podrazumeva upotrebu hemikalija, što za posledicu ima ostatke tih hemikalija (različitih tipova pesticida, pa i teških metala) u povrću, koji su dokazano jako štetni za zdravlje. 

Zašto kupovati organsko povrće i organske pečurke?

Da biste dobili samo benefite pri unosu povrća i pečuraka, neophodno je da konzumirate ove namirnice isključivo organskog porekla. Pored toga što ne sadrži ništa štetno, organsko povrće i pečurke su bogatiji vitaminima i mineralima od konvencionalno gajenog povrća i pečuraka, što je pokazano u brojnim naučnim istraživanjima.

Najbolje snabdevena radnja organskim povrćem i pečurkama

Just Organic je prva prodavnica organske hrane pa tako i organskog povrća i počuraka u Srbiji. Mi smo bili tu sa vama od samog početka organske proizvodnje u Srbiji, kada je za sve nas organska hrana bila velika nepoznanica. 

Na tom samom početku Just Organic je u ponudi imao samo organske šargarepe i ponekad krompir i to u ograničenoj količini, samo deo godine! Jer drugog u ponudi nije ni bilo.

Danas je situacija drugačija. Svest o važnosti zdrave organske ishrane kao jednog od ključnih stubova zdravog života pratila je i sve veća proizvodnja i ponuda organske hrane, a posebno povrća.

Just Organic ne samo da prati ovaj trend, već se trudimo da budemo i korak ispred, odnosno da prvi ponudimo kupcima najkvalitetnije organsko sveže, zamrznuto i sušeno povrće i počerke, da ga u ponudi imamo tokom cele godine, a takođe vam ga dostavljamo na vašu kućnu adresu svakog dana.

 

Top

Radno vreme
Svakog radnog dana: 09-20h
Subotom: 09-17h

Pratite nas