Preko 700 organsko sertifikovanih proizvoda!

Prerada od povrća i mahunarki (tegle i konzerve)

Različito organsko povrće i mahunarke spremni za konzumaciju stižu na vašu kućnu adresu. U Just Organic ponudi možete naći organski polusušeni paradajz u ulju, organske crne i zelene masline, organske masline sa bademima u ulju, organski beli luk u ulju, organske artičoke u tegli, organsku skuvanu kinou u konzervi, organski skuvani pasulj azuki ili crni pasulj u konzervi, organsku skuvanu leblebiju u konzervi, organsko skuvano sočivo, organski skuvani miks mahunarki, organski skuvani grašak u tegli, organski skuvani kukuruz šećerac u tegli, organska skuvana cvekla u tegli, organski seckani šampinjoni u tegli. 

Kada nemate vremena za kuvanje, organsko povrće i mahunarke u teglama i konzervama iz Just Organic-a su uvek spremni za dostavu.

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

 • Biosil cvekla tegla-200g
  150.00 RSD
 • Jardin bio grašak u tegli-330g
  360.00 RSD
 • Organski Joya tofu dimljeni veganski – 200g
  430.00 RSD
 • Organski Joya tofu natural veganski – 250g
  370.00 RSD
 • SR tartufi carpaccio od belog tartufa (nije org)-50g
  1,015.00 RSD
 • SR tartufi maslinovo ulje sa ukusom belog tartufa (nije org)-100ml
  700.00 RSD
 • SR tartufi maslinovo ulje sa ukusom crnog tartufa (nije org)-100ml
  610.00 RSD
 • SR tartufi sos sa belim tartufima i vrganjima (nije org)-90g
  1,015.00 RSD
 • SR tartufi sos sa crnim tartufima i šampinjonima (nije org)-90g
  780.00 RSD
 • Vrganj pasterizovani-180g
  360.00 RSD

U današnje vreme često smo suviše zauzeti tokom celog dana, a umorni kad dođemo kući i ne znamo šta ćemo pre od obaveza. Iako je najbolje spremati tj. kuvati jedan obrok dnevno, od svežih organskih namirnica, nekada nam je potrebna dobra zamena

Dobra zamena znači da, ako nemamo dovoljno vremena za kuvanje, ne moramo da posegnemo za nečim što nije hranljivo i zdravo. Prerada povrća i mahunarki (u teglama i konzervama) iz ponude Just Organic-a vam upravo to omogućava. 

Kako možete konzumirati naše proizvode iz tegle i konzerve?

Već skuvano povrće i mahunarke možete konzumirati odmah i samostalno, ili na brzinu pripremiti ukusnu salatu ili čorbicu sa njima. 

Na primer, operete zelenu salatu, malo paradajza, maslinovog ulja i soli, i dodate skuvane leblebije ili miks mahunarki. Dobićete odličnu i organsku obrok salatu za tren oka. Naravno, možete i podgrejati bilo koji od ovih proizvoda i jesti ga kao da ste sami kuvali.

Organske masline – Proizvod koji zaslužuje posebnu pažnju

Masline su vrlo bogate vitaminom E i drugim moćnim antioksidansima. Studije pokazuju da su dobre za srce i mogu da zaštite od osteoporoze i kancera. Zdrave masti u maslinama se ekstrahuju da bi se dobilo maslinovo ulje, koje je jedna od osnovnih namirnica opšte prihvaćeno zdrave mediteranske ishrane. 

Masline sadrže 11-15% masti, od kojih je 74% oleinska kiselina, vrsta mononezasićene masne kiseline. To je glavna komponenta maslinovog ulja. Oleinska kiselina povezana je sa nekoliko zdravstvenih benefita, uključujući smanjenje upalnih procesa i smanjeni rizik od srčanih bolesti. 

Masline su dobar izvor nekoliko vitamina i minerala, kao što su Vitamin E, gvožđe, bakar, kalcijum, natrijum. Masline koje nisu organske obično sadrže dodate aditive. Dodatno, pri uzgoju se tretiraju agresivnim hemikalijama kako bi se ubile štetočine koje napadaju drvo masline. Kako sadrže dosta ulja u sebi, masline imaju veliku moć apsorpcije ovih hemikalja.

Da biste dobili samo benefite od konzumiranja maslina, uvek birajte organske.

Top

Radno vreme
Svakog radnog dana: 09-20h
Subotom: 09-17h

Pratite nas