Preko 700 organsko sertifikovanih proizvoda!

Organski sokovi, biljna mleka i napici

100% organska, potpuno prirodna biljna mleka od orašastih plodova i žitarica, organski i prirodni sokovi i napici stižu na vašu kućnu adresu. 

U Just Organic ponudi možete naći preko 18 različitih ukusa organskih biljnih mleka (4 vrste badema, 7 vrsta od pirinča sa različitim ukusima, mleko od kinoe, od brazilskog oraha, od soje, od kokosa, od ovsa, od ječma, od spelte, od heljde, čokoladno mleko, proteinsko itd), organsku kokosovu vodu, organske matične sokove i voćne nektare od višnje, maline, drenjine i kupine domaće proizvodnje, organski sok od nara, organski sok od limuna, organski sok od limete, organski kašasti sokići za decu od čistog voća (miks jabuke, kruške, banana i jagode), organsko kokosovo mleko u konzervi, organsku kafu, organsku zamenu za kafu (napitak od ječma). 

Čitava ponuda najkvalitetnijih organskih biljnih mleka, sokova i napitaka je uvek dostupna u Just Organic-u i spremna za dostavu na vašu kućnu adresu.

Prikaz 1–60 od 62 rezultata

Najkvalitetnija biljna mleka u Evropi

Biljna mleka su postala izuzetno popularan proizvod poslednjih decenija, jer su idealna zamena za mleko za osobe koji imaju intoleranciju na laktozu, kao i za ljude koji su na veganskoj ishrani. 

Biljna mleka sadrže najveći procenat vode (od 80 do 95%), i pored toga orašaste plodove ili žitarice. U Just Organic-u su u ponudi organska biljna mleka od renomirane italijanske kompanije TheBridgeBio

Ključni faktor koji Bridge proizvodima daje kvalitet više je mogućnost korišćenja izvorske vode u proizvodnji. Firma je locirana na severu Italije, u blizini prirodnog rezervata iz kojeg koristi izvorsku vodu sa podnožja Alpskog bazena. 

To je jedinstvena prednost koju nema nijedna druga firma koja se bavi proizvodnjom biljnih mleka. Pored toga Bridge biljna mleka ne sadrže veštačke sastojke, aditive i emulgatore, imaju opcije sa i bez šećera, postoji preko 18 različitih ukusa, većina mleka su deklarisano bezgutenska (znači pogodna i za osobe sa celijakijom), i 100% su veganska.

Sokovi, nekad i sad

Svi ponekad volimo da pijemo sokove. Međutim, industrijalizacija i targetiranje sve nižih cena na policama, doneli su na tržište sokove lošeg kvaliteta. Voćni sokovi u sebi sadrže sve manje voća, a neretko i sve osim voća. 

Najviše sardže čistog procesiranog belog šećera, pored puno aditiva. Tako je, na žalost, većina sokova na tržištu postala nezdravi slatkiš. 

Organski sokovi su u stvari ono što su sokovi nekad bili. Većinom su to matični sokovi koji ne sadrže ništa osim voća, a svakako ne sadrže veštačke aditive. Pored toga, voće od kojih su napravljeni ne sadrži ostatke pesticida (hemikalija kojima se prska konvencionalno voće), pa samim tim kada konzumirate organski voćni sok, zapravo radite nešto dobro i zdravo za vaš organizam.

Deca vole da piju sokove, a za njih je naročito važno da konzumiraju zdrav i prirodan proizvod, bez dodatog šećera i ostataka hemikalija, odnosno da bude organski.

Zdravi napici iz Just Organic ponude

Naravno u ponudi su i napici kao što su organska kokosova voda, organski limunov sok i organski sok od nara koji imaju dokazane zdravstvene benefite ukoliko se konzumiraju redovno.

Takođe u ponudi imamo različite vrste organske kafe. Zrno kafe ima veliku moć upijanja hemijskih sredstava kojima se agresivno tretira kada nije organskog porekla.

Top

Radno vreme
Svakog radnog dana: 09-20h
Subotom: 09-17h

Pratite nas