Preko 700 organsko sertifikovanih proizvoda!

Začini, sosevi i supe

100% organski začini, sosevi i supe stižu na vašu kućnu adresu. U Just Organic ponudi možete naći organski tamari soja sos, organski paradajz sos (pizza, parmezan, bosaljak i testenina), organski salsa sos, organski senf dižon, organski kečap, organski majonez, organski paradajz u tubi, organski pasirani paradajz za kuvanje, organske veganske kremove za kuvanje bez glutena (od kokosa, pirinča i ovsa), organske začine svih vrsta, himalajsku so, različite organske supe u kesicama i organske kocke za supe. 

Šta god da vam zatreba u kuhinji od organskih začina, soseva i supa, spremno je za dostavu preko vašeg Just Organic-a.

Prikazani svi od ukupno 27 rezultata

Zdravija rešenja za ukusna jela

Da li ste čuli nekad onu izjavu da je neko jelo dobro koliko dobro je začinjeno?

So, kao glavni i osnovni začin svakog jela, je poslednjih decenija proglašena nezdravom namirnicom. Ovo je pogrešno tumačenje onoga što je stvarno bila poruka. Preterane količine agresivno procesirane soli koje se kriju u procesiranoj hrani, su ono što pravi problem. 

Ukoliko se vaša ishrana uglavnom zasniva na celovitoj hrani, ne postoji nikakav problem da svoje jelo posolite prema vašem ukusu, nekom prirodnom solju. Jedna takva so je himalajska so, koju možete naći u našoj radnji.

Naravno, i svi drugi začini imaju itekako svoju ulogu u krajnjem ukusu jela, a neki od njih, kada su prirodni i organski, imaju i zdravstvene benefite

Šta sve možete pronaći u Just Organic ponudi?

U Just Organic-u možete pronaći organski biber crni i šareni, organski origano, organski bosiljak, organski korijander, organski lovorov list, organsku majčinu dušicu, organski ruzmarin, organsku kurkumu u prahu, organski đubir u prahu, organski dodatak jelima na bazi sušenog povrća, i još mnogo toga.

Bilo da pravimo neki sos za meso ili testeninu, ili ukusni domaći kolač ili tortu, pavlaka za kuvanje svakako obogaćuje naš recept. Mnoge recepte ne možemo ni da zamislimo bez nje. Međutim konvencionalne pavlake za kuvanje sadrže mnoštvo vrlo štetnih sastojaka, pored toga što većinom sadrže mleko iz konvencionalne proizvodnje. 

U Just Organic-u možete naći 100% organske, 100% biljne (veganske) pavlake za kuvanje italijanske kompanije Bridge. U ponudi su 3 pavlake: od kokosa, pirinča i ovsa.

Top

Radno vreme
Svakog radnog dana: 09-20h
Subotom: 09-17h

Pratite nas