Preko 700 organsko sertifikovanih proizvoda!

Džemovi i kremovi

Ukusni, prirodni i 100% organski džemovi i kremovi stižu na vašu kućnu adresu. U Just Organic ponudi možete naći organski veganski čoko krem, organski namaz od lešnika, organski namaz crna čokolada, organski kesten vanila namaz, organski domaći džem od kruške, organski džem od kajsije, organski džem od jagode, organski džem od limuna sa narendanom limunovom korom, organski džem od smokava, organski džem od borovnica, organski džem od gorke pomorandže, organski džem od višnje, organske domaće džemove od kupine, maline, šljive, šipurka. 

Slatki i zdravi i uvek spremni u Just Organic-u za dostavu na vašu kućnu adresu.

Prikazani svi od ukupno 17 rezultata

Širok asortiman zdravih i ukusnih džemova

Da li znate nekog ko ne voli dobar domaći džem?

Mi smo tu da vam ponudimo jako širok asortiman najrazličitijih organskih džemova i kremova za vas i vašu porodicu.

 Od francuskog renomiranog brenda Jardin Bio u ponudi je više džemova vrhunskog kvaliteta i ukusa, uključujući i divan organski džem od jagode, organski džem od slatke smokve i organski egzotični džem sa korom pomoranže! 

Ali za njima ni malo ne zaostaje domaća firma iz okoline Prijepolja koja proizvodni fantastične organske džemove od lokalnog organskog voća. Njihov proizvodni koncept ljudima vraća nostalgiju za prošlim vremenima i donosi kvalitet ručno rađene proizvodnje po starim recepturama. Te džemove morate probati!

I slatko i lekovito!

Posebno je popularan organski džem od italijanskog limuna sa limunovom korom koja, kad je limun organski, ima dokazano lekovita svojstva. Tako da istovremeno možete uživati u preukusnom i neobičnom slatkom namazu unoseći i nešto veoma zdravo u svoj organizam.

Organska verzija omiljenih slatkiša

Da li vam nedostaju popularni čoko kremovi ili kremovi na bazi lešnika?

Prelaskom na zdravu organsku ishranu mnogi pomalo žude za nekim, ne toliko zdravim, proizvodima u čijem ukusu su ranije uživali. Međutim, za tim nema nikakve potrebe! Poslednjih godina je proizvodnja organske hrane toliko napredovala, da gotovo svaki proizvod koji postoji u konvencionalnoj proizvodnji možete naći i kao organski

U Just Organic-u imate izbor nekoliko različitih čokoladnih kremova, čiji ukus i tekstura su čak bolji od najpopularnijih konvencionalnih kremova! Imamo i domaći sertifikovano organski čokoladni krem, koji je 100% veganski, sadrži samo 3 organska sastojka, a fantastičnog je ukusa.

 

Top

Radno vreme
Svakog radnog dana: 09-20h
Subotom: 09-17h

Pratite nas