Preko 700 organsko sertifikovanih proizvoda!

Organski puteri i namazi

100% organski puteri i namazi stižu na vašu kućnu adresu. U Just Organic ponudi možete naći organski bademov puter, organski lešnikov puter, organski kikiriki puter, organski kikiriki puter hrskavi, organski tahini, organski namaz od crnih maslina, organski namaz od tikvica, organski namaz od plavog patlidžana, organski namaz od zelenih maslina, organski namaz od belog luka, i još mnogo toga, uvek spremnog za dostavu na vašu kućnu adresu.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

 • Organski vege čoko krem Just Superior – 240g
  645.00 RSD
 • Beyond susamov puter taan-330g
  620.00 RSD
 • Keto vege čoko krem sa stevijom – 200g
  770.00 RSD
 • Organski puter od badema
  Organski bademov puter Just Superior – 185g
  775.00 RSD
 • Organski lešnikov puter CRUNCHY Just Superior – 185g
  785.00 RSD
 • organksi puter od lešnika
  Organski lešnikov puter Just Superior -185g
  785.00 RSD

Postoje brojni veganski / vegetarijanski puteri i namazi koji predstavljaju ukusnu alternativu mlečnim namazima kao što su puter, krem sir i drugo. Na bazi povrća, mahunarki, orašastih plodova ili biljnih masti, biljni namazi i puteri su odličan način da vašu ishranu učinite raznolikom.

Zašto su vegetarijanski i veganski puteri i namazi zdrav izbor?

Vegetarijanski i veganski namazi i puteri postali su jako popularni poslednjih godina. Osim što predstavljaju ukusan dodatak vašem sendviču, zdravom krekeru ili pirinčanoj galeti, većina sastojaka od kojih su ovi namazi i puteri napravljeni (poput mahunarki, povrća, ulja, orašastih plodova, semenki i žitarica) su veoma zdravi i hranljivi.

Puteri od orašastih plodova se prave od kikirikija, lešnika, badema, semenki suncokreta, semenki susama, itd. Ovi puteri su idealan izvor biljnih masti i biljnih proteina, kao i vitamina E, folata, kalijuma, magnezijuma i cinka.

Organski puteri i namazi ne sadrže aditive koje često nalazimo u konvencionalnim proizvodima, a koji su dokazano izrazito štetni za naše zdravlje. 

Dodatno, organski puteri i namazi se prave od povrća i orašastih plodova 100% organskog porekla, što sa jedne strane znači da nema ostataka pesticida i teških metala, a takođe da su bogatiji nutrijentima nego konvencionalno gajeni orašasti plodovi i povrće.

U Just Organic-u držimo probrane, po kvalitetu i ukusu, 100% organske veganske / vegetarijanske putere i namaze.

Top

Radno vreme
Svakog radnog dana: 09-20h
Subotom: 09-17h

Pratite nas