Preko 700 organsko sertifikovanih proizvoda!

Organsko vino i alkoholna pića

100% organska vina stižu na vašu kućnu adresu! Organska domaća vina Plavinci (organsko vino Cilibar, organsko vino Ramonda, organsko vino Indigo), organska vina Pietrablanca iz Italije, Organska domaća vina Imperator (Maximianus, Gratianus) i organska vina Sontenio iz Nemačke (Chardonnay i Sangiovese). 

Da li vam treba da provedete veče u miru uz čašu vina ili vam dolaze gosti, organska vina vrhunskog kvaliteta su uvek spremna za dostavu na vašu adresu!

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

 • Imperator crno vino Qvintillvs (malbec-merlot)-0.75l
  2,500.00 RSD
 • Imperator Gratianus (traminac) crno vino-0.75l
  1,070.00 RSD
 • Imperator Maximianvs (cabarnet sauvignon & franc-malbec-merlot) crno vino-0.75
  2,400.00 RSD
 • Pivo od prosa bez glutena-0,33l
  245.00 RSD
 • Plavinci Ćilibar panonia belo vino (nije org)-0.75l
  1,500.00 RSD
 • Tormaresca belo vino Pietrabianca (chardonnay)-0.75l
  2,360.00 RSD
 • ZOV kupinovo vino-0,75l
  1,950.00 RSD

Potražnja za visokokvalitetnim, organskim proizvodima nikada nije bila veća. I nije ni čudo što se ta pokretačka snaga koja traži najbolje, najprirodnije i najkvalitetnije proizvode,  okrenula i jednoj izuzetno popularnoj grani industrije tj. svetu alkohola i vina

Šta se koristi u proizvodnji neorganskih vina?

Već skoro pola veka mnogi od najpoznatijih vinskih regiona (posebno, ali ne i isključivo u Francuskoj) su se oslanjali previše na hemijska đubriva, pesticide, herbicide i insekticide.

Katastrofalne posledice hemikalija koje se koriste u različitim poljoprivrednim sektorima dovele su povećanja popularnosti organskih i biodinamičkih metoda za uzgoj grožđa i proizvodnju vina. 

Istovremeno, porasla je svest o zdravstvenim rizicima u vezi sa izlaganjem hemikalijama koje se primenjuju u vinogradima – što je potvrđeno brojem tužbi koje su podneli bivši radnici vinograda ili njihovih porodica. Ipak, još uvek postoji dosta vinograda širom sveta koji primenjuju program sistematskih, redovnih, sintetičkih i hemijskih prskanja svojih vinograda.

Organska vina kao siguran izbor

Na organskim vinogradima se ne koriste herbicidi ili sintetička koncentrovana đubriva, a u organska vina je zabranjeno dodavati veštačke aditive. Ovo čini organska vina daleko bezbednijim za upotrebu

U Just Organic-u možete pronaći probran asortiman stranih i domaćih organskih vina. Izdvaja se domaća firma Imperator sa svojim izuzetnim sertifikovano organskim vinima kao što su suvo belo vino Claudius, suvo crveno vino MAXIMIANVS i druga.

Top

Radno vreme
Svakog radnog dana: 09-20h
Subotom: 09-17h

Pratite nas