Preko 700 organsko sertifikovanih proizvoda!

Organska hrana za bebe i organska kozmetika za bebe

Organska hrana i organska kozmetika za vaše bebe stižu na vašu kućnu adresu. U Just Organic ponudi možete naći organske kaše za bebe, organski pirinčani običan i čokoladni griz, različite vrste organskih cerealija za bebe i decu, organske kašaste sokiće za bebe i decu, fantastične eko pelene iz Danske (bez štetnih supstanci, alergena i dodatih mirisa), organski šampon za bebe, organski sapun za bebe, organski prašak za veš za bebe, organski stik za osetljivo područje oko pelena, organska krema za bebe, orgasnke paste za zube za bebe i malu decu u različitim ukusima, organske maramice i toalet papir i još mnogo toga. 

Za vaše najmlađe, kojima treba možda i najviše zaštite od toksičnog okruženja u kome živimo, birajte organsku hranu i organsku kozmetiku, svaki dan spremnu za dostavu u vašem Just Organic-u.

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

 • Baby king pirinčano kukuruzne cerealije sa bananom bez šećera-200g
  430.00 RSD
 • Baby king pšenične cerealije sa čokoladom-200g
  450.00 RSD
 • Bambo vlažne maramice (0% parfema i boja)-80kom
  270.00 RSD
 • Bambo vlažne maramice-10kom
  100.00 RSD
 • BigBamboo Jednorog set za jelo od bambusovog vlakna
  1,350.00 RSD
 • BigBamboo Panda indijanac set za jelo od bambusovog vlakna
  1,350.00 RSD
 • Bigbamboo posuda za užinu Crvenkapa od bambusovog vlakna
  630.00 RSD
 • Bigbamboo šolja za poneti od bambusovog vlakna-400ml
  660.00 RSD
 • Čoko pirinčani griz Flory-300g
  430.00 RSD
 • Ovsene pahuljice Flory-300g
  300.00 RSD
 • Pirinčani griz Flory-300g
  415.00 RSD

Naše generacije, koje sada imaju decu, su se još i hranile kvalitetno u mladosti. Bilo je daleko manje pesticida, hemije, aditiva, daleko prirodnija hrana, mnogo manja zagađenost vazduha, a više kretanja. 

Donekle smo i uspeli da izgradimo imuni sistem i otpornost da se danas borimo sa svim toksinima iz hrane i okruženja, manje ili više uspešno. Ali sa našom decom, tj. generacijama koje odrastaju u ovo vreme je sasvim druga situacija. 

Oni su od starta suočeni sa manjkom neophodnih nutrijenata i sa preteranom količinom toksina, pa samim tim mnogo teže razvijaju imunitet i jak organizam za koji su u suštini predodređeni. Zato je za bebe i decu imperativ da im dajemo što više organske hrane i da ih sačuvamo od toksina iz konvencionalne hrane i kozmetike ili kućne hemije.

Šta nam omogućava odabir organske hrane za bebe?

Odabir organske hrane nam pomaže da izbegnemo opasne aditive poput veštačkih konzervansa i boja kao što je tartrazin, za koje se smatra da su povezani sa poremećajima u ponašanju

Za neke aditive je istraživanjima utvrđeno da kod dece izazivaju poremećaj pažnje i hiperaktivnost. Neki od njih su zabranjeni u pojedinim zemljama, ali ne u svim. Hrana je primarni izvor izloženosti organofosfatnim pesticidima za koje je dokazano da imaju niz štetnih efekata na zdravlje. 

Sa druge strane, istraživanja pokazuju da kada počnemo sa organskom ishranom dece, količina ostataka pesticida u njihovom telu brzo opada nakon samo nekoliko dana. Odabir organskog mesa i mlečnih proizvoda za vašu decu takođe je najbolji način da izbegnete izloženost hemikalijama koje uništavaju endokrini sistem, kao što su sintetički hormoni koji se daju životinjama u konvencionalom uzgoju, kako bi im ubrzali rast i promenili reproduktivne cikluse. 

Odabirom organskog mesa i mlečnih proizvoda osiguravate da se vaša deca ne hrane mesom koje je uzgajano sa dnevnim dozama antibiotika, koji rezultiraju bakterijama otpornim na antibiotike.

Najbolji kozmetički proizvodi za vašu decu

Što se tiče kozmetike, većina kozmetike, uključujući i onu za bebe i decu, sadrži potpuno toksične sastojke, koji mogu da izazovu endokrine poremećaje, alergije, iritacije, pa čak i neka mnogo ozbiljnija zdravstvena stanja. 

Sve što vaša beba ili dete koristi, od sapuna, krema, šampona, pasti za zube, pudera, itd. se apsorbuje kroz kožu u organizam. Veoma pažljivo čitajte sastav kozmetike za bebe i decu, a da biste bili sigurni kupujte samo sertifikovano organsku kozmetiku za bebe i decu. U Just Organic-u ćete naći širok asortiman ovakvih proizvoda. 

Top

Radno vreme
Svakog radnog dana: 09-20h
Subotom: 09-17h

Pratite nas