Preko 700 organsko sertifikovanih proizvoda!

Organsko voće (sveže, suvo, zamrznuto)

Sveže, suvo ili zamrznuto i 100% organsko voće stiže na vašu kućnu adresu. U Just Organic ponudi možete pronaći organske jabuke, organske kruške, organske borovnice, organske maline, organske jagode, organske banane, organski avokado, organski ananas, organske pomorandže, organski limun, organski grejp, organska kupina… 

Ponuda svežeg organskog voća se menja s vremena na vreme. Stanje se redovno ašurira u Just Organic Online prodavnici, a dostupni proizvodi su uvek spremni za dostavu na vašu kućnu adresu. Organsko zamrznuto bobičasto voće (borovnice, jagode, maline) je dostupno tokom cele godine.

Prikazani svi od ukupno 17 rezultata

Voće se smatra važnim delom zdrave ishrane, jer obezbeđuje izvor prirodnih nutrijenata, uključujući vitamine, minerale, enzime i različite fitonutrijente. 

Voće sadrži fitonutrijente. To su biološki aktivne supstance koje su odgovorne za zaštitu od bolesti. Naučna istraživanja sugerišu da ishrana bogata voćem može smanjiti rizik od kardiovaskularnih oboljenja, povišenog krvnog pritiska, dijabetesa tipa 2, pa čak i kancera (naročito bobičasto voće kao što su borovnice).

Međutim, konvencionalno gajeno voće se prska različitim hemikalijama, i kao posledica takvog načina uzgoja ono sadrži u sebi ostatke različitih tipova pesticida, pa i teških metala, koji su dokazano jako štetni za naš organizam

Zašto kupovati organsko voće?

Da biste dobili samo pozitivne efekte od unosa voća, neophodno je da konzumirate isključivo voće organskog porekla. Zamrznuto ili sušeno voće i dalje zadržava dovoljan deo svojih nutrijenata i bolji je izbor od svežeg neorganskog voća.

Pored toga što organsko voće ne sadrži ništa štetno, ono je bogatije vitaminima i mineralima od konvencionalno gajenog voća, što je pokazano u brojnim naučnim istraživanjima.

Najbolje snabdevena radnja organskim voćem

Just Organic je prva prodavnica organske hrane, pa tako i organskog voća u Srbiji. Mi smo bili tu sa vama od samog početka organske proizvodnje u Srbiji kada je za sve nas organska hrana bila velika nepoznanica. 

Na tom samom početku Just Organic je u ponudi imao samo organske jabuke i ponekad kruške i to u ograničenoj količini, samo deo godine! Jer drugog u ponudi nije ni bilo.

Danas je situacija drugačija. Svest o važnosti zdrave organske ishrane kao jednog od ključnih stubova zdravog života pratila je i sve veća proizvodnja i ponuda organske hrane, a posebno voća.

Just Organic ne samo da prati ovaj trend već se trudimo da budemo i korak ispred, odnosno da prvi ponudimo kupcima najkvalitetnije organsko sveže, zamrznuto i sušeno voće, da ga u ponudi imamo tokom cele godine, a takođe vam ga dostavljamo na vašu kućnu adresu svakog dana.

Top

Radno vreme
Svakog radnog dana: 09-20h
Subotom: 09-17h

Pratite nas